NESTALA NA FESTIVALU

Lovci pronašli tijelo: Sve ukazuje da su pronađeni posmrtni ostaci Francuskinje nestale 2014. godine

P. N.

Djevojka se tad udaljila iz kampa odlazeći u šetnju, nakon čega joj se izgubio svakii trag. Vijest o pronalasku posmrtnih ostataka osobe, čiji identitet, napominjemo, nije i službeno utvrđen, objavio je Ogportal.



Za vrijeme organiziranog skupnog lova, u nedjelju 7.1.2018. u jutarnjim satima u mjestu Tržić Tounjski, pronađene su ljudske kosti. Pretpostavlja se da je riječ o posmrtnim ostacima Anne-Cecile Pinel, Francuskinje koja je nestala je pred nešto više od tri godine, u srpnju 2014. godine, na psihodeličnom festivalu Momento Demento u Tržiću Primišljanskom pokraj Slunja.


Djevojka se tad udaljila iz kampa odlazeći u šetnju, nakon čega joj se izgubio svakii trag. Vijest o pronalasku posmrtnih ostataka osobe, čiji identitet, napominjemo, nije i službeno utvrđen, objavio je ogulinski Ogportal.


– Kako doznajemo, u lovu su bili lovci iz Lovačkog društva “Srnjak” iz Tounja, te su sve odmah prijavili policiji. Nakon policije, navodno su došli djelatnici Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetć iz Zagreba i preuzeli pronađene ostatke. Neslužbeno doznajemo da su uz ostatke pronađene i ženske čizmice, koje, navodno, odgovaraju opisu obuće iz nacionalne evidencije nestalih osoba, koju je na sebi imala djevojka Anne-Cecile Pinel . Da li se radi o spomenutoj djevojci sa sigurnošću će se moći reći nakon što stigne službeno izvješće policije, objavio je Ogportal.