Nespretni vandal

Lomio retrovizore na autima, pa u pokušaju bijega pao i slomio – nogu

Hina

Ilustracija NL

Ilustracija NL



Čak sedam automobila uglavnom više klase oštećeno je u nedjelju navečer u Stobreču, a policija sumnja da je krivac mlađi muškarac kojega je na mjestu događaja zatekao jedan od vlasnika vozila, doznaje se u splitskoj policiji.


U policiji kažu da su u nedjelju oko 22 sata zaprimili dojavu muškarca koji im je rekao da je zatekao mladića koji oštećuje automobile i koji je prilikom bježanja pao niz stepenice i ozlijedio se. Policija je došla na mjesto događaja, no do tada je mladić za kojega se sumnja da je počinitelj kolima Hitne medicinske pomoći već bio prebačen u KBC Split gdje mu je utvrđen lom nožnog zgloba što se tretira kao teža tjelesna ozljeda.


Policija je na mjestu događaja obavila očevid i utvrdila oštećenja na ukupno sedam automobila. Neslužbeno se doznaje da je mladić na automobilima uglavnom lomio retrovizore, a osim domaćih vlasnika vozila štetu je pretrpjelo i nekoliko stranih državljana.




Kriminalističko istraživanje tog slučaja trebao bi potvrditi ili odbaciti sumnju je li mlađi muškarac, koji je zbog loma nožnog zgloba zadržan na bolničkom liječenju, odgovoran za slomljene retrovizore na parkiranim vozilima u središtu Stobreča.