Udaljio se s adrese

Kraj potrage za mladim policajcem: Pronađen živ i zdrav u blizini Rijeke

Hina

Mišel Dogančić / Foto: nestali.hr

Mišel Dogančić / Foto: nestali.hr

Nestali policajac rođen je 3. listopada 1989., visok je 175 centimetara i ima bradu. Pod okolnostima nestanka, navodi se da se muškarac udaljio s adrese u Ulici grada Chicaga, gdje ima prebivalište



NOVO 23.00  Prema posljednjim informacijama koje su se pojavile u nekim medijima, Dogančić je pronađen u blizini Rijeke i u dobrom je stanju, no detalji nisu poznati.


———————-


Zagrebačka policija zamolila je građane za informacije o 29-godišnjem policajcu koji je nestao prije dva dana nakon što je otišao iz svog stana u ulici grada Chicaga.




Policajac Mišel Dogančić u trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu jaknu s kapuljačom s krznom na rubu, traperice i tamnoplave cipele sa žutim đonom, a sa sobom je imao crni ruksak, objavljeno je na Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (www.nestali.hr).


Nestali policajac rođen je 3. listopada 1989., visok je 175 centimetara i ima bradu. Pod okolnostima nestanka, navodi se da se muškarac udaljio s adrese u Ulici grada Chicaga, gdje ima prebivalište.


Građane koji imaju informacije o nestalom policija poziva da se jave u najbližu postaju, na telefon 192 ili putem e-pošte [email protected].