Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. listopada 2019.
Krim istraga

Kaznena prijava protiv 45-godišnjeg oca jednomjesečne bebe koju je izgrizao pas. Malena se i dalje bori za život

Kaznena prijava protiv 45-godišnjeg oca jednomjesečne bebe koju je izgrizao pas. Malena se i dalje bori za život
Kaznena prijava protiv 45-godišnjeg oca jednomjesečne bebe koju je izgrizao pas. Malena se i dalje bori za život
Autor:
Objavljeno: 23. ožujak 2019. u 18:30 2019-03-23T18:30:19+01:00

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela povreda djetetovih prava protiv 45-godišnjeg oca biti će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, priopćeno je iz Policijske uprave korivničko-križevačke

 Protiv 45-godišnjeg oca jednomjesečne djevojčice koju je u petak izgrizao pas u obiteljskoj kući u Repašu, bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na kazneno djelo povreda djetetovih prava, izvijestila je u subotu koprivničko-križevačka policija.
Kriminalističkom istragom, koju je provela policija u Đurđevcu, utvrđeno je da je u jučer oko 14 sati u mjestu Repašu, na širem đurđevačkom području, u spavaćoj sobi obiteljske kuće pas »Dogo Argentino« ugrizao jednomjesečno dijete. Dijete je zadobilo teške tjelesne ozljede i prevezeno je u Kliniku za dječje bolesti Zagreb. Pas je vlasništvo 45-godišnjeg oca djeteta.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela povreda djetetovih prava protiv 45-godišnjeg oca biti će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, priopćeno je iz Policijske uprave korivničko-križevačke.
Ranije danas ravnatelj zagrebačke Klinike za dječje bolesti Klaićeva Goran Roić izvijestio je da je život jednomjesečne djevojčice koju je izgrizao pas i dalje ugrožen. Beba je sinoć hitno operirana u Klinici, za sada je stabilno, no njeno zdravstveno stanje je i dalje ozbiljno.
Ima ozljede moždanih struktura, krvarenje i višestruke prijelome lubanje. Nalazi se na Jedinici intenzivne skrbi, na respiratoru je i sedirana.
Ministar zdravstva Milan Kujundžić, koji je danas na zagrebačkom Cvjetnom trgu dao potporu humanitarnoj akciji Dan narcisa, izjavio je kako ga je ravnatelj bolnice u Klaićevoj izvijestio o ozbiljnosti traume bebe i samoj operaciji. »Operacija je prošla dobro,a ozljede su, nažalost, jako jako ozbiljne i po život opasne«, rekao je ministar Kujunžić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.