Ozlijeđenome nije bilo pomoći

KOBNI NAPAD NOŽEM Uhićen osumnjičeni za ubojstvo u Đakovu

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Policija je privela 57-godišnjaka osumnjičenog za ubojstvo 64-godišnjeg muškarca, koji je u četvrtak ujutro u Đakovu umro od posljedica ubodne rane, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava, a ministar unutarnjih poslova Davor Božinovć rekao je kako je policija bila vrlo efikasna



OSIJEK Policija je privela 57-godišnjaka osumnjičenog za ubojstvo 64-godišnjeg muškarca, koji je u četvrtak ujutro u Đakovu umro od posljedica ubodne rane, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava, a ministar unutarnjih poslova Davor Božinovć rekao je kako je policija bila vrlo efikasna.


Nakon dojave građana policijski službenici su u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Đakovu pronašli 64-godišnjaka kako leži na tlu s ubodnom ranom. Na mjestu događaja djelatnici Hitne medicinske pomoći pokušali su pružiti pomoć ozlijeđenom muškarcu, koji je ubrzo preminuo uslijed zadobivenih ozljeda.


Brzom reakcijom policijskih službenika, nekoliko minuta nakon saznanja o događaju, pronađen je 57-godišnjak s đakovačkog područja, koji je osumjičen za nasilnu smrt 64-godišnjeg muškarca i priveden je u policijske prostorije, a nastavlja se kriminalističko istraživanje o motivima i drugim okolnostima ovoga događaja, izvijestila je Policijska uprava.




Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinovć u četvrtak je novinarima koji su ga pitali o najnovijem slučaju ubojstva, rekao kako je policija vrlo brzom operativnom akcijom uhitila osumnjičenu osobu.


Policijska uprava osječko–baranjske odradila efikasan postupak u ovom tragičnom slučaju, provodi intenzivne kriminalističke radnje, ispituje sve okolnosti, ima i svjedoka, rekao je Božinović.