Traju ispitivanja

Istraga o ubojstvu Karmelina F. i dalje bez pomaka: Profesionalni ubojica pobjegao u BiH?

P. N.

Foto Miranda CIkotić  PIXSELL

Foto Miranda CIkotić PIXSELL



U istrazi oko slučaja likvidacije Karmelina F. (38) kod Omiša i dalje nema pomaka – načelnik krim policije u PU splitsko dalmatinskoj Ante Matković gotovo da je “preselio” u omišku policijsku postaju, ali zasad nema konkretnih rezultata. 


Policiji je, piše 24 sata, glavni zadatak otkriti motiv ubojstva koje se odigralo u subotu popodne dvije minute prije 14 sati, kod skretanja za Brzet u Omišu. U Karmelina je vozač motocikla ispalio šest metaka, pogodivši ga u glavu i vrat. 


Zasad je ispitano dosta mogućih svjedoka, prijatelja i poznanika Karmelina F., sve kako bi se otkrilo tko je mogao najviše “profitirati” od smrti 38-godišnjaka koji je stanovao u Pisku s teško bolesnom majkom, no svakodnevno je boravio u Omišu.




Policija je, piše 24 sata, ispitala čak i svojevrsnog “capo dei tutti capi” u Omišu, osobu bez čijeg znanja ne prolazi nikakva kriminalna aktivnost u gradu na ušću Cetine. No, bez uspjeha. Međutim, nije isključeno da će se ubrzo ponoviti obavijesni razgovori sa suženim krugom potencijalnih sumnjivaca te ih čak staviti na poligraf, tzv. detektor laži.


Ubojica je, gotovo je sigurno, nakon likvidacije pobjegao u susjednu BiH jer sve ima obilježja naručenog “profesionalca”.