SMS ključni dokaz

Ispitan muškarac optužen za jezivo ubojstvo Vukovarke. Susjedi otkrivaju detalje užasa

Portal Novilist.hr

Foto Dubravka Petric/PIXSELL

Foto Dubravka Petric/PIXSELL



Muškarac (50) iz sela Petrovci pokraj Vukovara, osumnjičen da je ubio suprugu, a njeno tijelo ubacio u septičku jamu, ispitan je u Državnom odvjetništvu. Policija je na izvanrednoj konferenciji otkrila detalje užasa u Petrovcima gdje su u septičkoj jami pronašli žensko tijelo, omotano prekrivačem. Osumnjičenog supruga otkrio je SMS kojeg si je slao s njenog mobitela.


Tijelo je pronađeno nakon četveromjesečne potrage, nakon što je majka ubijene prijavila njezin nestanak u srpnju. Tijekom potrage, suprug je policiju navodio na krivi trag, tvrdio da je u kontaktu sa suprugom, a kao dokaz pokazivao SMS-ove.


“Kada smo doveli u situaciju supruga kao mogućeg osumnjičenika, provjeravali smo te SMS-ove i utvrdili smo da ih ona nije slala, već ih je slao netko u njezino ime. Pojačali smo intenzitet i došli do počinitelja”, rekao je Vlado Božić, načelnik PP Vukovar, prenosi Dnevnik.hr.




“Nakon prvo verbalnog, a onda i fizičkog sukoba, počinitelj je oštećenoj zadao više rana od čega je preminula. Onda je mrtvo tijelo umotao i bacio u septičku jamu”, rekao je Krešimir Hunjet, voditelj Službe kriminalističke policije PU vukovarsko-srijemske.


Susjedi su ispričali kako su žrtva i njen suprug bili u lošim odnosima.


“Pričala je kako se boji čak i čašu vode popiti”, rekla je susjeda Marica.


Na konferenciji za medije održanoj danas u PU vukovarsko-srijemskoj o okolnostima pronalaska tijela 46-godišnjakinje govorili su zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske Goran Lovrić, voditelj Službe kriminalističke policije Krešimir Hunjet i načelnik PP Vukovar Vlado Božić.


Uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo, 50-godišnjak je predan u pritvorsku jedinicu policije.