Privedena 19-godišnjakinja

GLAD I BIJEDA SVUD OKO NAS Iz restorana ukrala kavu, čokoladu, tjesteninu i salame; promptno je privedena

P. N.

NL arhiva

NL arhiva

Policija je naime sumnjiči da je 19. siječnja iz ugostiteljskog objekta na području Novog Vinodolskog na naročito drzak način otuđila razne prehrambene proizvode (nekoliko kilograma kave, čokolade u prahu, tjestenine, oraha, suhomesnatih proizvoda, nekoliko litara ulja i drugo)



Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje da je počinila kazneno djelo teške krađe.


Policija je naime sumnjiči da je 19. siječnja iz ugostiteljskog objekta na području Novog Vinodolskog na naročito drzak način otuđila razne prehrambene proizvode (nekoliko kilograma kave, čokolade u prahu, tjestenine, oraha, suhomesnatih proizvoda, nekoliko litara ulja i drugo).


U počinjenju kaznenog djela zatekla ju je vlasnica, 62-godišnja hrvatska državljanka  koja je u ovom događaju lakše ozlijeđena, a osumnjičena je pobjegla s otuđenim stvarima.




Vrijednost otuđenih predmeta cijeni se na oko 1.500 kuna. Brzom intervencijom policije osumnjičena 19-godišnjakinja je pronađena i privedena na kriminalističko istraživanje.


Po završetku kriminalističkog istraživanja 19-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu i predana pritvorskom nadzorniku.