Bore joj se za život

DETALJI HORORA U SISKU Brat je sestru ubo nožem zbog svađe oko psa. Svemu je kumovao alkohol

P. N.

Policija je priopćila kako je oko 4 sata u stanu u Ulici Antuna Gustava Matoša u Sisku, 36-godišnji muškarac je oštrim predmetom ubo 38-godišnjakinju. U sisačkoj Općoj bolnici su joj utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život. Muškarac, kojem je alkotestiranjem utvrđeno 1,67 promila je uhićen



“Imate dijete za poželjeti… Imate dvoje divne djece za poželjeti i onda se dogodi nešto ovakvo. Upropastio je svoj život, njezin život…”. Kroz suze je to uspjela reći majka Amira (36) i Sanele B. (38) iz Siska gdje se preksinoć dogodio strašan slučaj obiteljskog nasilja – pijani brat je, naime, usred noći nožem ubo svoju sestru u vrat. Liječnici joj se bore za život i još je u kritičnom stanju.


Majka je za Jutarnji list rekla kako je Amira bio sportaš i uzoran mladić, ali je prije dvije godine počeo piti. Bio je na liječenju od alkohola odakle se vratio čist. No to je trajalo sve donedavno.


Policija je priopćila kako je oko 4 sata u stanu u Ulici Antuna Gustava Matoša u Sisku, 36-godišnji muškarac je oštrim predmetom ubo 38-godišnjakinju. U sisačkoj Općoj bolnici su joj utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život. Muškarac, kojem je alkotestiranjem utvrđeno 1,67 promila je uhićen.




Svi susjedi o obitelji u kojoj se dogodila tragedija pričaju samo u superlativima. 


– Uvijek bi pozdravio, a ako je vidio da nekome treba pomoći odnijeti stvari do gornjih katova, pomogao bi – rekli su za Jutarnji.


Što se zapravo dogodilo? Prema neslužbenim informacijama, Amir je u četvrtak navečer došao kući pijan i donio čipirano štene koje je htio zadržati. Sestra mu je rekla da ne može tek tako zadržati tuđe štene, te je pronašla vlasnika i odnijela mu štene. Njega je to razbjesnilo. Prema jednoj verziji, sestru je ubo dok su se svađali, a prema drugoj nožem ju je ubo u vrat dok je spavala.