Pula

Automobil sletio s ceste, poginuo maloljetnik: Nakon slijetanja automobil je udario u stablo

Hina

snimio Damir Škomrlj

snimio Damir Škomrlj

Lokalni portali pišu da je poginuo 17-godišnji suvozač kojega su nakon nesreće iz vozila izvukli pulski vatrogasci. Navode i da su u nesreći lakše ozlijeđeni 19-godišnji vozač iz Pule i 17-godišnji suvozač iz Galižane, koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni iz bolnice.



PULA – Maloljetni putnik u automobilu, kojim je 19-godišnjak u noći na srijedu u Puli sletio s ceste i udario u stablo, umro je u bolnici od zadobivenih teških ozljeda, a lokalni portali navode kako je riječ o 17-godišnjaku.


Istarska policija navodi da se nesreća dogodila oko 1 sat u noći, kada je 19-godišnjak Renaultom Clio pulskih registracija zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te u zanošenju sletio s ceste.


Potom je automobilom, u kojemu su sjedila dvojica maloljetnika, udario u stablo.




Od teških ozljeda u pulskoj bolnici je oko 2.30 sati umro jedan od maloljetnika, dok su vozač i drugi maloljetni suvozač lakše ozlijeđeni.


Tijelo preminuloga će po nalogu nadležnog odvjetnika biti prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije, kažu u policiji.


Najavljuju da će protiv 19-godišnjeg vozača podnijeti kaznenu prijavu u redovnom postupku.


Lokalni portali pišu da je poginuo 17-godišnjak, kojega su nakon nesreće iz vozila izvukli pulski vatrogasci.


Navode i da su u nesreći lakše ozlijeđeni 19-godišnji vozač iz Pule i 17-godišnji suvozač iz Galižane, koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni iz bolnice.