Priveden nasilnik

ALKOHOL KUMOVAO NASILJU U centru Rijeke teško ozlijeđena starica

P. N.

Ilustracija Snimio: Sergej DRECHSLER

Ilustracija Snimio: Sergej DRECHSLER

Osumnjičeni 46-godišnjak je odgurnuo 86-godišnju hrvatsku državljanku, koja je pala i zadobila teške ozljede. Ozlijeđena je prevezena u KBC Rijeka radi pružanja liječničke pomoći



Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog počinjenja kažnjivih radnji.


Osumnjičeni je jučer, 20. siječnja, u središtu Rijeke, pod utjecajem alkohola na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir, javlja PU primorsko-goranska


Tom prilikom odgurnuo je  86-godišnju hrvatsku državljanku, koja je pala i zadobila teške ozljede. Ozlijeđena je prevezena u KBC Rijeka radi pružanja liječničke pomoći, piše u priopćenju PU primorsko-goranske.




Osumnjičenog je policija privela u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, po završetku kojeg je kazneno prijavljen za kazneno djelo teške tjelesne ozljede te će biti predan pritvorskom nadzorniku.


Također, bit će prekršajno prijavljen zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.