Opuzen

57-godišnjak priveden u rastrojenom stanju pa preminuo na putu za bolnicu

Hina

NL arhiva

NL arhiva

»Zbog agresivnog ponašanja i vidnog rastrojstva policijski su službenici upotrijebili sredstva prisile te zatražili intervenciju Hitne medicinske pomoći nakon čega je odlučeno da je osobu potrebno hospitalizirati. Prilikom prijevoza u dubrovačku bolnicu, 57-godišnjak je preminuo u vozilu Hitne medicinske pomoći«, ističe se u priopćenju PUDN



OPUZEN Pedesetsedmogodišnji muškarac preminuo je u srijedu popodne u vozilu Hitne medicinske pomoći tijekom prijevoza iz Opuzena do Opće bolnice Dubrovnik, a prema izvješću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske tome je prethodilo njegovo agresivno ponašanje uz vidno rastrojstvo zbog čega je, navodi se, policija upotrijebila sredstva prisile.


Kako javlja Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, njihovi službenici Policijske postaje Metković postupali su po dojavi djelatnika jednog ugostiteljskog objekta na području Opuzena u srijedu oko 14.15 sati, a 57-godišnjaka su zatekli u vidno rastrojenom stanju izvan ugostiteljskog objekta.


»Zbog agresivnog ponašanja i vidnog rastrojstva policijski su službenici upotrijebili sredstva prisile te zatražili intervenciju Hitne medicinske pomoći nakon čega je odlučeno da je osobu potrebno hospitalizirati. Prilikom prijevoza u dubrovačku bolnicu, 57-godišnjak je preminuo u vozilu Hitne medicinske pomoći«, ističe se u priopćenju PUDN.




Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom tijela preminulog na Odjelu patologije Opće bolnice Dubrovnik.