Druga utakmica polufinala

ČASTAN PORAZ Odbojkašice Rijeke pružile dostojan otpor Mladosti i ispale iz doigravanja

Denis Frančišković

Natalia Tomić (Rijeka) odigrao je sjajnu partiju protiv Zagrepčanki/Foto V. KARUZA

Natalia Tomić (Rijeka) odigrao je sjajnu partiju protiv Zagrepčanki/Foto V. KARUZA

Riječanke su odlično ušle u meč, razigrale se i prezentirale potencijal kojeg izgleda tek treba osloboditi, na poprilične muke stavile su Zagrepčanke veći dio susreta, ali u završnici susreta koji se odužio na gotovo 110 minuta čiste igre kao da su izgubile na snazi i koncentraciji.



RIJEKA Druga utakmica doigravanja finala PH za odbojkašice: Rijeka CO – Mladost 1:3 (26:24, 23:25, 22:25, 17:25). Dvorana mladosti. Gledetalja: 150. Suci: Jurković i Radić (oboje Sisak). Nadzornik: Dravko Stipaničev (Rijeka).


RIJEKA: Cvitković 2, A. Popić 3, Volarić (L), Barać 1, Tomić 22, Vrban 1, Boban 7, Francetić, Šćulac 18, Mioč 6, Koraca 1, Žarković (L), Cvijić.


MLADOST: Matić (L), Pavičić, Kačić Bartulović, Butigan 7, Rajković (L), Štimac 1, Grbavica 11, Volmut 14, Pažin, Lukić, Šunjić 5, Vrbanc 14, Jurišić 13.




Napad poeni: Rijeka CO 49, Mladost 46. Blok poeni: Rijeka CO 3, Mladost 10. Servis poeni: Rijeka CO 10, Mladost 10. Servis pogreške: Rijeka CO 15, Mladost 13.


Odbojkašice Rijeke CO na trsatskom parketu oprostile su se od doigravanja, ali nemaju za čim žaliti. Nakon zagrebačkog poraza (0:3) izabranice Leonarda Barića odigrale su jednu od pamtljivijih utakmica, pružile velik i sadržaj otpor favoritkinjama i do kraja ih držale u neizvjesnosti. Riječanke su odlično ušle u meč, razigrale se i prezentirale potencijal kojeg izgleda tek treba osloboditi, na poprilične muke stavile su Zagrepčanke veći dio susreta, ali u završnici susreta koji se odužio na gotovo 110 minuta čiste igre kao da su izgubile na snazi i koncentraciji.