A-2 regionalna liga

Riječki vaterpolisti gostuju kod POŠK-a svjesni da im neće biti lako

Igor Duvnjak



RIJEKA Vaterpolisti Primorja Erste banke su po povratku iz Šibenika imali tek dan, dva za kratki odmor uoči novog odlaska u Dalmaciju, momčad trenera Igora Hinića će večeras (18 sati) zaplivati prema željenom uspjehu u Splitu nad domaćim POŠK-om. Što se tiče uspjeha u Šibeniku, Riječani su se našli u neobičnoj situaciji u kojoj Solaris kao da nije htio osvojiti prvo mjesto čime bi išao na zagrebački turnir s Mladosti, Jadranom i Galebom. Tu će igrati primorjaši, dok će Solaris u Dubrovnik, igrat će s Jugom CO, Mornarom BS i POŠK-om


– Utakmica sa Solarisom bila je malo čudna – kaže trener Riječana. – Domaćini su igrali bez tri najbolja igrača, ispala je to antipropaganda vaterpola. Solaris kao da je odlučio biti drugoplasirani, sve to nije u duhu sporta. I mi smo mogli kalkulirati.


Primorje Erste banka ima večeras tešku ligašku zadaću protiv POŠK-a.




– Teško je govoriti što možemo očekivati. Mi dajemo što možemo, a ja radim najbolje što znam. Splićani su jedna tvrda, iskusna momčad, bit će teško. Imaju Srđana Antonijevića, mojeg nekadašnjeg suigrača u reprezentaciji, tu su još Bezić, Vuleta, centar Divković, talentirani Penava. Svakako nam neće biti lako, ali dat ćemo sve od sebe i vidjet ćemo što će biti.