SP u sinkroniziranom klizanju

U kratkom programu najbolje Finkinje, Hrvatska 18.

Hina

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Hrvatska reprezentacija, Zagrebačke pahuljice, koje su imale čast otvoriti ovo prvenstvo, rasplesale su više od 4.000 gledatelja u Ledenoj, klizavši na ritmove Linđa i u konačnici sa 26.14 bodova drže 18. mjesto u konkurenciji 24 ekipe iz 19 zemalja svijeta



Druga ekipa Finske, Team Fintastic, povela je nakon kratkog programa na Svjetskom juniorskom prvenstvu u sinkroniziranom klizanju koje se održava u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Sa 60.95 bodova i s gotovo dva boda više iza sebe su ostavile braniteljice naslova, svoje sunarodnjakinje, ekipu Musketeers (59.08 bodova). Na trećem mjestu se nalazi prva kanadska ekipa, Les Supremes sa 54.99 bodova.


Hrvatska reprezentacija, Zagrebačke pahuljice, koje su imale čast otvoriti ovo prvenstvo, rasplesale su više od 4.000 gledatelja u Ledenoj, klizavši na ritmove Linđa i u konačnici sa 26.14 bodova drže 18. mjesto u konkurenciji 24 ekipe iz 19 zemalja svijeta.


“Ovo je više od očekivanog. Djevojke su na svom prvom velikom natjecanju doista ostavile srce na ledu i otklizale bolje nego na treninzima. Bila je čast klizati pred predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović, vjerujem da nismo razočarali ni nju. Pozivam sve da nas sutra dođu bodriti i ispune Ledenu do posljednjeg mjesta”, rekla je trenerica Zagrebačkih pahuljica Ozana Miljković.




Subotnji program starta od 15.15, a hrvatska reprezentacija starta kao deveta.