Brutalni napad

SKANDAL Na službenom vaganju brutalno napadnut trener najbolje hrvatske boksačice: Sav je slomljen’

P. N.

Screenshot youTube

Screenshot youTube



Skandal na službenom vaganju uoči meča najbolje hrvatske boksačice Ivane Habazin i Claresse Shileds za naslov po verziji WBO i WBC u supervelter kategoriji – brutalno je napadnut njezin trener Bashir Ali.


‘Prevoze ga helikopterom u drugu bolnicu, slomili su mu ne znam što sve ne’, kazala je za RTL Ivana Habazin.


Luka Kukina, glasnogovornik Ivane Habazin kaže kako je sve počelo tako što je Claressa Shields išla, prije službenog vaganja, stati na vagu da vidi hoće li proći.




– Bashir je išao gledati koliko ima kilograma i, mislim da je to njezina sestra, histerično se derala na Bashira da se makne i mahala rukama oko njegova lica. On je onda ipak otišao, a nju su odvukli i derali su se jedno na drugo. Odvukli su ju na drugi kat i bilo je mirno nekih 5 – 10 minuta – kazao je Kukina za RTL.


– Mislio sam da će se početi derati ili nešto, nisam niti pomislio da će ga udariti s leđa, Bashir ga nije ni vidio i pao je, a ovaj je valjda još zakoračio prema njemu i ja sam ga uhvatio i odgurnuo. On je stao u boks stav prema meni. I ja sam isto stao u boks stav i napravio korak prema njemu. No, tada mi je prošlo kroz glavu da ne znam s kim imam posla, ima li pištolj ili nož i napravio sam korak unatrag i pustio ga. Vidio sam da Bashir dolje leži, Ivana ga drži i plače i onda su zvali 911 i čekali smo 10-ak minuta, činilo se kao vječnost, kazao je za RTL Luka Kukina.