Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. siječnja 2020.
SP Rusija

Utakmicu Hrvatska–Engleska u srijedu će suditi Turčin Cuneyt Cakir

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 9. srpanj 2018. u 21:13 2018-07-09T21:13:08+02:00

Radi se o jednom od najboljih eurropskih sudaca koji nam je do sada sudio samo jednom i to prije četiri godina kada su »vatreni« na stadionu Maksimir pobijedili Srbiju 2-0 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

MOSKVA Susret polufinala svjetskog prvenstva između Hrvatske i Engleske u srijedu na stadionu Lužnjiki sudit će turski sudac Cuneyt Cakir.

Radi se o jednom od najboljih eurropskih sudaca koji nam je do sada sudio samo jednom i to prije četiri godina kada su »vatreni« na stadionu Maksimir pobijedili Srbiju 2-0 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Sudio je i Dinamu u kvalifikacijama Lige prvaka protiv Maribora u sezoni 2011/12. u kojoj su »modri« slavili 2-1.

Zanimljivo, pet puta je sudio Englezima i nikada nisu izgubili. Pobijedili su Škotsku, Švicarsku i Andoru, a remizirali protiv Gane i Ukrajine.

U Ligi prvaka sudi od 2010. godine, a na posljednjem SP-u u Brazilu sudio je tri utakmice pri čemu i polufinale između Nizozemske i Argentine.

Cakir je do sada na prvenstvu sudio samo dvije utakmice i to obje u prvoj fazi natjecanja. Vodio je dvoboj između Maroka i Irana (0-1) te Nigerije i Argentine (1-2).

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu