Engleski mediji tvrde

TRANSFER NA OTOK Ukoliko Max Allegri preuzme Manchester United inzistirat će na dovođenju dvojice igrača…

Hina

Mario Mandžukić/Foto REUTERS

Mario Mandžukić/Foto REUTERS

Mediji navode kako će Allegi po dolasku u Manchester inzistirati na dovođenju dvojice igrača s kojima je surađivao u Juventusu, a to su Mario Mandžukić i Emre Can, igrači koje je novi trener torinske 'Stare dame' Maurizio Sarri otpisao



MANCHESTER Talijanski nogometni stručnjak Massimiliano Allegri (52) korak je do preuzimanja Manchester Uniteda, a s njim bi na Old Trafford trebao doći i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.


Prema pisanju talijanskih i engleskih medija, Allegri je vrlo blizu potpisa ugovora za posrnulog engleskog velikana koji se trenutačno nalazi na skromnom 12. mjestu Premiershipa.


Bivši trener Juventusa na Old Traffordu bi trebao naslijediti Norvežanina Olea Gunnara Solskjaera koji nije uspio vratiti »Crvene vragove« u vrh otočkog nogometa.




Nagađa se kako bi Allegri u Manchester Unitedu zarađivao oko 6.5 milijuna eura po sezoni.


Mediji navode kako će Allegi po dolasku u Manchester inzistirati na dovođenju dvojice igrača s kojima je surađivao u Juventusu, a to su Mario Mandžukić i Emre Can, igrači koje je novi trener torinske ‘Stare dame’ Maurizio Sarri otpisao.


Allegi je trenutačno bez posla nakon što je od 2014. do lipnja ove godine vodio Juve osvojivši pet naslova u nizu, četiri talijanska Kupa i dva talijanska Superkupa. Juve je pod njegovim vodstvom igrao i dva finala Lige prvaka, no oba je izgubio, 2015. od Barcelone, a dvije godine kasnije od Real Madrida.