Umalo tučnjava

TALIJANSKI MEDIJI: Marcelo Brozović i Romel Lukaku su se sukobili u svlačionici nakon Slavije

P. N.

Marcelo Brozović tijekom susreta sa Česima/Foto REUTERS

Marcelo Brozović tijekom susreta sa Česima/Foto REUTERS

Njihova svađa umalo je završila tučnjavom, a da verbalni sukob ne preraste u fizički spriječio je čileanski napadač Alexis Sanchez. tvrde talijanski novinari.



MILANO Nakon utakmice 1. kola F skupine Lige prvaka između Intera i praške Slavije koja je završila 1:1, u svlačionici »Nerazzurra« je došlo do sukoba između hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića i belgijskog napadača Romela Lukakua, prenose talijanski mediji.


Njihova svađa umalo je završila tučnjavom, a da verbalni sukob ne preraste u fizički spriječio je čileanski napadač Alexis Sanchez.


Do incidenta je došlo nakon utakmice kada je bivši napadač Manchester Uniteda kritizirao nesposobnost svojih suigrača da slijede taktiku Antonia Contea. Prigovorio je i Brozoviću da je izgubio previše lopti. Hrvatski reprezentativac nije mu ostao dužan uzvrativši belgijskom napadaču da je promašio previše prilika.




Razgovor između Lukakua i Brozovića započeo je mirno, međutim tenzije su ubrzo porasle, a nakon što su se unijeli jedan drugome u lice činilo se kako će doći i do fizičkog sukoba. Međutim, Sanchez ih je razdvojio kako ne bi poletjele i šake.


Talijani navode kako je na Brozovićevu stranu odmah stao vratar Samir Handanović, ali i navode kako Brozu nedostaje sunarodnjak i saveznik Ivan Perišić koji je ovoga ljeta preselio u Bayern, a obično bi ga podržao tijekom bilo kakve prepirke.


Interov trener Antonio Conte ‘poludio’ je nakon ovog incidenta i već je razgovarao sa šefom kluba Giuseppeom Marottom kako bi razmotrili i moguće kazne za ‘pjetliće’.