Povratak na Kantridu (3)

SVI BI NA KANTRIDU! Opatija će Dinamo u osmini finala Kupa Hrvatske ugostiti pod legendarnim stijenama

Ivan Volarić

Stadion na Kantridi sve ćešće je mjesto odigravanja zanimljivih nogometnih utakmica/Foto Arhiva NL

Stadion na Kantridi sve ćešće je mjesto odigravanja zanimljivih nogometnih utakmica/Foto Arhiva NL

Prije pet godina kada smo u Kupu igrali protiv Dinama u Opatiji (modri su prošli tek u produžecima! op.a) imali smo velikih organizacijskih problema koje ćemo, vjerujemo, izbjeći selidbom na Kantridu. Osim toga očekujemo i veliki broj gledatelja, pa im na ovaj način želimo omogućiti i puno bolji komfor, od parkinga do smještaja na tribinama - tumači Zdravko Šimić, tajnik opatijskog trećeligaša



RIJEKA I nogometaši Opatije će uskoro odraditi svoj “Povratak na Kantridu” – drugi dio, odnosno privremeno se vratiti na riječki travnjak gdje su prošle sezone odradili kompletnu trećeligašku sezonu. Opatijci će u srijedu, 30. listopada, od 17.30 sati na kultnom stadionu ispod stijena ugostiti Dinamo u osmini finala Kupa Hrvatske. Opatijcima nitko ne brani da igraju na svojem travnjaku, no vodstvo kluba se odlučilo ugostiti “modre” pod legendarnim stijenama jer je procjena da će na Kantridi puno lakše organizirati utakmicu nego u Opatiji.


– Prije pet godina kada smo u Kupu igrali protiv Dinama u Opatiji (modri su prošli tek u produžecima! op.a) imali smo velikih organizacijskih problema koje ćemo, vjerujemo, izbjeći selidbom na Kantridu. Osim toga očekujemo i veliki broj gledatelja, pa im na ovaj način želimo omogućiti i puno bolji komfor, od parkinga do smještaja na tribinama – tumači Zdravko Šimić, tajnik opatijskog trećeligaša.


S druge strane na uskom i ne baš najravnijem opatijskom travnjaku momčad trenera Zorana Bogolina sigurno bi puno lakše parirala “modrima” nego što će to na vrlo dobrom travnjaku na Kantridi. Osim, naravno, ukoliko se ne poklopi loša prognoza i kiše ne načmu travnjak pod stijenama.