Ništa od ostavke

Robert Prosinečki ostaje izbornik BiH, Nogometni savez dao mu punu podršku

Portal Novilist.hr

Robert Prosinečki/Foto REUTERS

Robert Prosinečki/Foto REUTERS

Nakon poraza protiv Grčke, naši susjedi imaju šanse za odlazak na Euro tek preko dodatnih kvalifikacija u ožujku 2020. godine



SARAJEVO Robert Prosinečki ipak ostaje izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, prenose tamošnji mediji. Navedena odluka službeno je potvrđena od strane Nogometnog saveza BiH čiji su članovi dali podršku i povjerenje Prosinečkom, usprkos lošijim igrama u kvalifikacijama za Euro 2020.


Nakon poraza protiv Grčke, naši susjedi imaju šanse za odlazak na Euro tek preko dodatnih kvalifikacija u ožujku 2020. godine. Nogometni savez BiH objavio je kako su proteklih dana obavili nekoliko razgovora s Prosinečkim, a na današnjoj su sjednici odlučili da on mora pripremiti plan za dvije posljednje utakmice u kvalifikacijama, kao i utakmicu dodatnih kvalifikacija u ožujku 2020. godine.


Plan izbornika BiH bit će dostavljen Izvršnom odboru zajedno s dokumentom o stručnoj procjeni kvalitetne realizacije istog, s jasnim i konkretnim zadatkom kako ostvariti plasman na Euro 2020.