Luigi Simoni tvrdi:

Perišić i Icardi odlaze iz Intera, kluba mora riješiti probleme u svlačionici

Hina

Ivan Perišić/Foto REUTERS

Ivan Perišić/Foto REUTERS



MILANO Bivši trener talijanskog velikana Intera Luigi Simoni (80) tvrdi kako će hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i argentinski napadač Mauro Icardi ovoga ljeta napustiti redove »Nerazzurra«.


»Momčadi je potrebna harmonija kako bi napravila kvalitetan rezultat,« smatra Simoni.


»Nemoguće je napraviti rezultat kada imate probleme u svlačionici. Današnji igrači prvo misle na sebe, a tek onda na momčad,« dodao je Simoni koji je predvodio Inter do naslova pobjednika Kupa UEFA 1998. godine.




Talijanski mediji u posljednje vrijeme pišu o sukobu između Perišića i Icardija. Dio medija je objavio kako je Icardi sredinom veljače ostao bez kapetanske trake upravo zbog sukoba s hrvatskim igračem. Kako Perišić očito nije bio jedini igrač koji se sukobio s Argentincem, vodstvo kluba je uskoro objavilo kako je Icardi izbačen iz momčadi.


Argentinac se prošlog tjedna priključio treninzima milanskog kluba, a u srijedu je nastupio u susretu protiv Genoe i bio jedan od najboljih igrača utakmice. U pobjedi 4-0 upisao je pogodak i asistenciju, a izborio je i kazneni udarac zbog kojeg je Cristian Romero dobio crveni karton.


Na travnjaku se činilo kako su Perišić i Icardi ‘zakopali ratne sjekire’, no Simoni ne misli tako.


»Pretpostavljam da će na kraju sezone i Perišić i Icardi napustiti klub. Nije moguće da u svlačionici imate problem, a da ga klub ne riješi,« smatra Simoni.