Iz Zagreba prema Lisabonu

POPIS ZA ALBUFEIRU Alexander Gorgon i Heber će na pripremama u Portugalu iščekivati moguće ponude

Denis Frančišković

Heber/Foto Arhiva NL

Heber/Foto Arhiva NL

Nogometaši Rijeke će u četvrtak otputovati u Zagreb gdje će u petak odletjeti prema Lisabonu. Bijeli će se u Albuferiji pripremati do 21. siječnja.



RIJEKA Poznat je popis putnika za Portugal, igrača koji će pod ravnanjem Igora Bišćana, trenera nogometaša Rijeke odraditi pripreme u Albufeiriji od 11. do 21. siječnja. Na popisu je svoje mjesto našlo 26 igrača, među njima i nekoliko igrača (Gorgon, Heber…) koji će tijekom priprema u Portugalu osluškivati moguće ponude, te oveća skupina juniora koji strpljivo čekaju svoju priliku. Momčad će u četvrtak otputovati u Zagreb gdje će prespavati, a u petak ujutro zakazan je let prema Lisabonu.


Bišćan će u Portugal povesti sljedeće igrače: Simon Sluga, Stjepan Lončar, Zoran Kvržić, Jakov Puljić, Roberto Punčec, Heber, Petar Mamić, Maxwell Acosty, Antonio Čolak, Andrej Prskalo, Josip Mitrović, Denis Bušnja, Ivor Pandur, Dario Čanađija, Darko Velkovski, Dario Župarić, Domagoj Pavičić, Mario Pavelić, Joao Escoval, Luka Capan, Momčilo Raspopović, Adrian Liber, Hrvoje Smolčić, Matej Vuk, Alexander Gorgon i Filip Braut.