Kada žene tulumare...

PLATI PA NOSI: Luka Modrić može iz Reala, ali za 750 milijuna eura

Hina

Luka Modrić/Foto REUTERS

Luka Modrić/Foto REUTERS

Talijanske novine La Gazzetta dello Sport u srijedu su objavile kako je Modrićeva supruga Vanja Bosnić kontaktirala Inter te mu ponudila 32-godišnjeg veznog igrača, međutim predsjednik Reala podsjeća na klauzulu u Modrićevu ugovoru koja regulira odštetu



MADRID Predsjednik Real Madrida Florentino Perez, odbacio je medijska nagađanja o mogućem prelasku kapetana hrvatske nogometne reprezentacije i najboljeg igrača ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva Luke Modrića u milanski Inter.


– Jedina mogućnost da Modrić napusti Real Madrid jest da netko uplati 750 milijuna eura – rekao je Perez a njegove riječi prenose španjolske novine Marca.


“Modrić neće otići iz Real Madrida. Neće otići niti za euro manje nego što je navedeno u njegovoj odštetnoj klauzuli u ugovoru, a to je 750 milijuna eura”, dodaju pak novine AS.




Momčad se nalazi na pripremama u Miamiju a Modrić bi joj se trebao priključiti idući tjedan nakon što se vrati s godišnjeg odmora. Talijanske novine La Gazzetta dello Sport u srijedu su objavile kako je Modrićeva supruga Vanja Bosnić kontaktirala Inter te mu ponudila 32-godišnjeg veznog igrača. Inter je, prema pisanju tih novina, odgovorio da je zainteresiran. Modrić i Vanja Bosnić u četvrtak nisu bili dostupni za komentar. Interov glasnogovornik Robert Faulkner nije odmah odgovorio na upit.


Luka Modrić je došao u Real Madrid u kolovozu 2012. godine, a prije dvije godine posljednji je put produžio ugovor koji istječe u ljeto 2020. godine. U svibnju je izjavio da karijeru želi završiti u Real Madridu i ondje ostati što duže. Hrvatski reprezentativac odigrao je 257 utakmica za »kraljevski« klub, upisao 40 asistencija te zabio 13 golova. S Realom je osvojio četiri naslova europskog prvaka (2014, 2016, 2017, 2018) te po jedan naslov prvaka Španjolske (2017) i španjolski Kup (2014).