Potvrdio da zna

Osijek neće voditi Seedorf ili Panucci već – Ivica Kulešević

Portal Novilist.hr

Ivica Kulešević/Foto PIXSELL

Ivica Kulešević/Foto PIXSELL

Bilo bi kao prvo nepošteno, kao drugo brzopleto, a kao treće siledžijski smjenjivati trenera koji je evidentno - opet ističem - u sadašnjosti, kliknuo s momčadi i ostvario nekoliko pobjeda u niz uz najbolju gol razliku od svih trenera u klupskoj povijesti - rekao je Ivan Meštrović, predsjednik Osijeka, za SN



OSIJEK Ivica Kulešević više neće biti vršioc dužnosti trenera nogometaša Osijeka. Iako je u prvih mah uskočio isključivio kao zamjena za smijenjenog Dinu Skendera čini se da se donedavni trener druge osječke momčadi (tu funkciju svojevremeno je obnašao i u Rijeci) svojim radom i rezultatima stekao povjerenje Uprave na čelu s predsjednikom Ivanom Meštrovićem, te iz konkurencije istisnuo poznata imena poput Panuccija ili Seedorfa.


– Bilo bi kao prvo nepošteno, kao drugo brzopleto, a kao treće siledžijski smjenjivati trenera koji je evidentno – opet ističem – u sadašnjosti, kliknuo s momčadi i ostvario nekoliko pobjeda u niz uz najbolju gol razliku od svih trenera u klupskoj povijesti. Nije time zaključeno pitanje trenera, otvoreno je i dalje, ali objasnio sam zašto Kulešević ima povjerenje. Po povratku iz Azije sjest ću s njim i razgovorati. Ne pita se samo mene o njegovu ostanku na sadašnjoj poziciji već i njega – rekao je Ivan Meštrović, predsjednik Osijeka, za SN.