Predsjednik HNS-a

Oglasio se konačno i Šuker: ‘Pustimo Modriću i Lovrenu da igraju nogomet. Nek’ se svatko drži svog sektora’

Hina

Foto D. Petrić / PIXSELL

Foto D. Petrić / PIXSELL

Nakon prijema kod osječkog gradonačelnika Ivana Vrkića, u povodu današnje prijateljske utakmice Hrvatska – Senegal, Šuker je tako odgovorio na upit novinara hoće li Luka Modrić i Dejan Lovren smoći snage nastupiti na Svjetskom prvenstvu, s obzirom na pitanje, koje im je, poslije izricanja nepravomoćne presude od šest i pol godina zatvora, postavio Zdravko Mamić te kako je on to doživio



Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker izjavio je u petak kako Luku Modrića i Dejana Lovrena treba pustiti da rade ono što najbolje znaju, a to je igrati nogomet, a državne institucije da rade svoj posao.


Nakon prijema kod osječkog gradonačelnika Ivana Vrkića, u povodu današnje prijateljske utakmice Hrvatska – Senegal, Šuker je tako odgovorio na upit novinara hoće li Luka Modrić i Dejan Lovren smoći snage nastupiti na Svjetskom prvenstvu, s obzirom na pitanje, koje im je, poslije izricanja nepravomoćne presude od šest i pol godina zatvora, postavio Zdravko Mamić te kako je on to doživio.


Nakon izricanja prvostupanjske presude na osječkom Županijskom sudu, Mamić je u Međugorju medijima izjavio kako Modrić i Lovren te njihovi roditelji znaju što su s njim potpisivali i zapitao se kako će Modrić i Lovren smoći snage za nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, kad znaju što je država napravila njemu.




»Prepustimo Luki Modriću i Dejanu Lovrenu da rade ono što najbolje znaju, a to je igrati nogomet. Prepustimo institucjama hrvatske države da rade svoj posao, a HNS-u i njegovom predsjedniku da radi i vodi nogomet. Respektiramo vaša mišljenja, živimo u slobodnoj i demokratskoj državi, ali idemo se držati svako svog sektora«, odgovorio je Šuker na novinarski upit.