Produženo bolovanje

Luka Modrić nakon Mallorce zbog ozljede mišića propušta i Galatasaray

Hina

Luka Modrić/Foto REUTERS

Luka Modrić/Foto REUTERS



MADRID Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je zbog ozljede bedrenog mišića propustio subotnju utakmicu Real Madrida i Mallorce, u utorak neće igrati niti protiv Galatasaraya u Istanbulu u Ligi prvaka.


U ponedjeljak je Real Madrid prijavio 21 igrača za tu utakmicu, no ne i Modrića koji se oporavlja od ozljede. Vezni 34-godišnji igrač u nedjelju je vježbao sam na travnjaku klupskog sportskog centra, dok su se njegovi suigrači bili pripremali za utakmicu s Galatasarayem.


Dan ranije Modrić nije bio niti na Mallorci gdje je Real Madrid u prvenstvenoj utakmici poražen sa 1:0.




Modrić se ozlijedio 13. listopada u posljednjim trenucima utakmice u Cardiffu gdje su Wales i Hrvatska odigrali 1:1. Po povratku u Madrid pregledali su ga klupski liječnici te dijagnosticirali »oteklinu kvadricepsa desne noge«. Real Madrid je tada izvijestio kako će njegov povratak na teren ovisiti o razvoju ozljede.


Premda je neposredno nakon utakmice u Cardiffu izbornik Zlatko Dalić rekao kako bi Modrić mogao pauzirati »dva do tri dana«, hrvatski reprezentativac je izvan pogona već osam dana.


Real Madrid u utorak ima imperativ pobjede nad Galatasarayem jer je u početna dva kola protiv PSG-a i Club Bruggea osvojio samo jedan bod.