Katalonski odjeci

Leo Messi žali za četvrtim, a Klopp za jednim pogotkom na Camp Nou

P. N.

Leo Messi/Foto REUTERS

Leo Messi/Foto REUTERS

Da smo zabili četvrti pogodak to bi sigurno bilo puno bolje za nas, ali i 3:0 je dobar rezultat. Znamo da ova priča nije gotova jer Anfield je oduvijek bilo teren na kojem je teško igrati. Oni su željeli pošto-poto doći do pogotka jer vrlo dobro znaju koliko bi im značio pogodak u gostima - rekao je Messi nakon utakmice.



BARCELONA Leo Messi postigao je svoj 600. pogodak za Barcu u 3:0 pobjedi nad Liverpoolom nakon koje Katalonci mogu već polako pakirati kofere za madridski finale. Messi je ispraćen s Camp Noua s ovacijama preko 90 tisuća gledatelja. Zabio je drugi i treći pogodak, asistirao je Dembeleu u sučevoj nadoknadi vremena za “zicer” nakon kojega bi uzvrati na Anfieldu bio teška formalnost. 


– Da smo zabili četvrti pogodak to bi sigurno bilo puno bolje za nas, ali i 3:0 je dobar rezultat. Znamo da ova priča nije gotova jer Anfield je oduvijek bilo teren na kojem je teško igrati. Oni su željeli pošto-poto doći do pogotka jer vrlo dobro znaju koliko bi im značio pogodak u gostima – rekao je Messi nakon utakmice.


U Jurgena Kloppa, trener Liverpoola, miješale su se emocije nakon utakmice. S jedne strane nije mogao puno toga zamjeriti svojim igračima, s druge izgubio je utakmicu 3:0, vrlo vjerojatno ispustio iz ruku finale Lige prvaka.




– Potpuno sam zadovoljan kako smo igrali. Imali smo šanse, stvorili dosta problema Barceloni. Nikada nije problem izgubiti u gostima kada se igra po kup sistemu ako zabiješ gol. Međutim, mi nismo zabili i time smo si otežali posao u uzvratu. Imali smo šanse koje nažalost nismo iskoristili – rekao je Klopp.