Trećeligaški mercato

Krk ostao bez vratara, aktualan povratak Berkovića

Ivan Volarić

Carlo Berković/D. ŠKOMRLJ

Carlo Berković/D. ŠKOMRLJ

Opatijci su gostovali u Kopru te doživjeli visoki (3:0) poraz. Crno bijeli su angažirali Blečića (Dinamo II), a moguće je da će uskoro dobiti i jedno zvučno inozemno pojačanje. 



RIJEKA Primorski trećeligaši punom parom se pripremaju za novu sezonu. Najveći promet igračima je zabilježen na Krku. Boduli su ostali bez vratara. Nicoletti je otišao u Novigrad, a njegova pričuva Bedenik se vratio u Halubjan. Moguće je da se među krčke vratnice vrati Carlo Berković, koji je prošle sezone bio u Kustošiji. Na listi odlazaka se nalaze i Turkalj, te Begić, a za sada su se pripremama momčadi Tomislav Lopca priključili Gibičar (Naprijed), Mijić (Maribor), Radoslović (OŠK), Josipović (Austrija), Totić (Oman) i Majačić (Hajduk Babska). Moguć je i povratak veznjaka Filipa Fumića, koji je prošle sezone igrao u Omanu. »Boduli« ove subote igraju drugu prijateljsku utakmicu protiv – bašćanskoga Vihora.


I u Opatiji bi prijelazni rok mogao donijeti dosta zanimljivosti. S »crno bijelima« je počeo trenirati Adrian Blečić, daroviti riječki napadač, koji je svojevremeno otišao na školovanje u omladinski pogon Dinama. Trener Zoran Bogolin tu sigurno neće stati, Opatijci bi idućih dana mogli dobiti i jedno zvučno inozemno pojačanje. Inače, crno bijeli su ove srijede gostovali u Kopru (Damira Milinovića) i u prvoj pripremnoj utakmici doživjeli poraz – 3:0. Idući susret zakazan je u subotu na Mavrincima kod Grobničana. Zatišje pred buru vlada na Krimeji. »Orijentaši«  će u iščekivanju skorašnje Skupštine kluba u subotu dočekati Halubjan, a do tada možda dobiti i neko zvučno igračko ime poput napadača Vedrana Gerca, koji trenira s »crvenima« već treće pripreme zaredom.