Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. siječnja 2020.
Ususret SP-u

HNS organizira hrvatsku navijačku zonu u Moskvi

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 10. lipanj 2018. u 17:46 2018-06-10T17:46:41+02:00

S obzirom da će većina hrvatskih navijača na utakmice putovati upravo preko Moskve, središnja će hrvatska navijačka zona biti organizirana u moskovskom centru, u Parku skulptura Muzeon, koji je dio najpoznatijeg i najljepšeg moskovskog i ruskog parka, Parka kulture (Gorki park)

ZAGREB Hrvatski nogometni savez organizirat će tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji navijačku zonu u samom središtu Moskve, u prekrasnom Parku kulture.

S obzirom da će većina hrvatskih navijača na utakmice putovati upravo preko Moskve, središnja će hrvatska navijačka zona biti organizirana u moskovskom centru, u Parku skulptura Muzeon, koji je dio najpoznatijeg i najljepšeg moskovskog i ruskog parka, Parka kulture (Gorki park). Dnevno ga posjeti više od 40.000, a vikendom i praznicima više od 250.000 posjetitelja.

Navijačka zona će raspolagati svom potrebnom infrastrukturom kao i kulturnim centrom u kojemu se hrvatski navijači mogu izravno upoznati s kulturnim i povijesnim vrednotama grada Moskve i Ruske Federacije, te ujedno, u okviru planiranih događanja, zajedno s ruskim nogometnim navijačima i posjetiteljima te međunarodnim gostima, dodatno učvrstiti razvoj sportske suradnje.

Prema preliminarnom dopuštenju grada Moskve, hrvatska navijačka zona bila bi otvorena tijekom cijelog World Cupa. Prostirat će se na više od 7.000 m2 i sadržavati VIP sekciju, scenu, ugostiteljske i sportske sadržaje - teren za mali nogomet, zonu za stolni i cyber nogomet te mjesta predviđena za promociju partnera HNS-a.

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini D Svjetskog prvenstva u Rusiji protiv Nigerije 16. lipnja u Kalinjingradu, protiv Argentine 21. lipnja u Nižnji Novgorodu, te 26. lipnja protiv Islanda u Rostovu na Donu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.