Sastanak u HNS-u

Davor Šuker i Marijan Kustić ugostili delegaciju NS-a Indije na čelu s Igorom Štimcem

Hina

Igor Štimac/Foto Arhiva NL

Igor Štimac/Foto Arhiva NL



ZAGREB U nedjelju je u Zagrebu održan sastanak predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom i Indijskog nogometnog saveza, kojeg je predvodio indijski izbornik Igorom Štimcem, priopćeno je iz HNS-a.


Predsjednik Šuker i izvršni direktor Marijan Kustić ugostili su u nedjelju u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza ugledne predstavnike indijskog nogometa.


Razgovaralo se o mogućnostima tehničke podrške Hrvatskog nogometnog saveza indijskim kolegama, kako bi se podržao razvoj nogometa u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji svijeta.




Tom su prigodom uručeni i prigodni darovi, uključujući i dresove aktualnih svjetskih doprvaka – uz podsjetnik i na osvajanje svjetske bronce u Francuskoj ’98, kada su Vatrene predvodili upravo najbolji strijelac prvenstva Šuker i jedan od stupova obrane Štimac.


Delegaciju Indijskog nogometnog saveza činili su glavni tajnik Kushal Das, direktor reprezentacije Abhishek Yadav, glavni tajnik indijskog Ministarstva sporta Radheyshyam Julaniya te Prashant Agarwal i izbornik seniorske nacionalne selekcije Igor Štimac, bivši hrvatski reprezentativac i izbornik Vatrenih.