Izbornik “kockastih”

Dalić otkrio sastav za utakmicu protiv Engleske: Jedvaj i Pivarić na bekovima, Rebić istureni napadač

Marko Cvijanović

Foto V. Karuza

Foto V. Karuza



RIJEKA Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić otkrio je sastav koji će sutra na Rujevici istrčati protiv Engleske u drugoj utakmici Ligi nacija.


 


– Na vratića će biti Livaković, Vida i Lovren bit će stošeri, Jedvaj i Pivarić bekovi, u sredini će biti Rakitić, Kovačić i Modrić, a pram naprijed Perišić, Rebić i Kramarić. Mislim da je ovo sastav koji može pružiti dobru igru – rekao je Dalić, koji će se vrlo vjerojatno opredijeliti za formaciju 4-2-3-1 u kojoj će Rakitić i Kovačić igrati na pozicijama povučenih veznih igrača, Kramarić i Perišić biti na bokovima, a Rebić istureni napadač.





– Sutra nas očekuje vrlo važna utakmica. Želimo isprati gorak okus od zadnje utakmice proitv Španjolaca. Vidjet ćemo koliko je Engleska napredovala. Većina igrača je tu, neki su novi. Očeku je nas teška utakmica u ambijentu na koji nitko nije navikao. Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti dobar rezultat. Bit će teško bez navijača, no moramo se priviknuti na to – rekao je Modrić.