Dinamo vs. Viktoria

DANI OLMO: Ovo je prilka koju moramo iskoristiti, svi vjerujemo u prolaz

Ivana Vaupotić

Dani Olmo/ I. KRALJ/PIXSELL

Dani Olmo/ I. KRALJ/PIXSELL



ZAGREB Svi u Maksimiru od prvog do zadnjeg vjeruju da Viktoria ne predstavlja nepremostivu prepreku na njihovom europskom putu u ovoj sezoni, odnosno da mogu nadoknaditi gol zaostatka iz prve utakmice šesnaestine finala Europske lige iz Plzena.


– Prepuni smo motiva jer igramo pred svojim navijačima. Atmosfera u svlačionici je odlična i svi vjerujemo da ćemo odigrati dobru utakmicu – tvrdi Dani Olmo, strijelac jedinog modrog gola u Plzenu.


Naravno, dobar nogometni odgoj nalaže sipanje komplimenata na račun suparnika, začinjeno dobrim vibracijama iz vlastitog tabora.




– Viktoria je jako dobra momčad, u rangu s onima koje smo imali u skupini. U Plzenu smo vidjeli koliko oni mogu napraviti, ali vjerujemo u sebe i svoje mogućnosti – dodaje Dinamov Španjolac od kojeg se večeras očekuje jako puno.


Kako to već obično biva u ovakvim prilikama, nije izostalo prizivanje na prethodne modre generacije koje su sanjale isti san.


– Vjerujem da ćemo pružiti najbolju partiju ove sezone. Pamtim puno vrhunskih igrača Dinama koji nikada nisu imali priliku igrati ovakvu utakmicu pred punim Maksimirom. Ovo je prilika koju moramo iskoristiti – zaključuje Olmo.