Što mislite?

ANKETA Podržavate li Armadin prosvjed šutnjom u znak neslaganja s odlukama Damira Miškovića?

Portal Novilist.hr

Sjever je protiv Rudeša dostojanstveno šutio/V. KARUZA

Sjever je protiv Rudeša dostojanstveno šutio/V. KARUZA

Prosvjed protiv Rudeša protekao je u civiliziranim tonovima kako i dolikuje Rijeci i Riječanima: sjever je prema najavama šutio, uz Armadu se priklonio i dio navijača na istoku i zapadu, ali nisu svi navijači Rijeke jednako tako reagirali. Dio gledatelja na istoku i zapadu predvođenih Lovranskom limenom glazbom povremeno je zdušno navijao



RIJEKA Armada je sukladno najavama tijekom ogleda s Rudešom šutjela! Bojkot ili prosvjed šutnjom u znak neslaganja s odlukama vlasnika i predsjednika kluba Damira Miškovića, koji je suprotno razmišljanjima dijela onih najzagriženijih navijača kormilo prve momčadi nakon Matjaža Keka povjerio Igoru Bišćanu i Renatu Pilipoviću.


Za Armadu riječ je o dvojici neprihvatljivih stručnjaka: Bišćan jer je za igračkih dana iskazao silno nepoštovanje prema Rijeci i Armadi, a Pilipović jer je dogovorio svoj transfer u Croatiju i prije posljednje utakmice koja je odlučivala o prvaku one famozne 1999. godine. Nije tajna, Armada je svojevremeno, kada je Pilipović postavljen za pomoćnika Matjažu Keku, inzistirala i uspjela isposlovati njegov premještaj iz stožera prve momčadi.


Pilipovićev povratak na klupu i to uz “mrskog” Bišćana u Armadinim redovima su protumačili kao jasan znak nepoštovanja i neuvažavanja vlasnika kluba prema navijačima, pa je uslijedila očekivana reakcija.




Prosvjed protiv Rudeša protekao je u civiliziranim tonovima kako i dolikuje Rijeci i Riječanima: sjever je prema najavama šutio, uz Armadu se priklonio i dio navijača na istoku i zapadu, ali nisu svi navijači Rijeke jednako tako reagirali. Dio gledatelja na istoku i zapadu predvođenih Lovranskom limenom glazbom povremeno je zdušno navijao, što iz inata Armadi, što iz razumljive želje da pomogne momčadi i novom treneru. Neki su u svemu tome pretjerali pa počeli otvoreno provocirati one navijače koji su šutjeli što srećom nije izazvalo incidente, verbalne ili fizičke sukobe. Nisu naravno svi jednoglasni, niti svi isto razmišljaju.


Zato smo i priredili anketu s jednim vrlo jednostavnim pitanjem: Podržavate li Armadin prosvjed šutnjom u znak neslaganja s odlukama vlasnika kluba Damira Miškovića?