Povratak na Kantridu

U svega nekoliko sati rasprodana zapadna tribina stadiona na Kantridi za susret Rijeke i Zrinjskog!

Portal Novilist.hr

Ispred prodajnog mjesta u gradu od otvaranja vlada veliko zanimanje za ulaznice

Ispred prodajnog mjesta u gradu od otvaranja vlada veliko zanimanje za ulaznice



RIJEKA Nogometna euforija trese Zagreb uoči ogleda Lige prvaka između Dinama i Atalante, a Rijeka kao i nerijetko tijekom svoje burne povijesti u nekom svojem filmu proživljava svojevrsnu nogometnu euforiju. Kako drugačije objasniti podatak da je u svega pola dana prodano oko dvije tisuće ulaznica za prijateljsku utakmicu Rijeke i Zrinjskog u sklopu još jedne Armadine akcije pod radnim naslovom: Povratak na Kantridu. U ponoć je krenula online prodaja,  ispred  prodajnog mjesta u gradu se od otvaranja u jutarnjim satima čekalo u redu da bi se nabavilo ulaznicu. Prema očekivanjima najveći interes vlada za zapadnu tribinu koji će, već sada je to kristalno jasno, 12. listopada biti ispunjen do posljednjeg mjesta i kao nekada predvoditi cijeli stadion u navijačkom spektaklu kakav se odigrao i prošle sezone protiv Maribora. Tada je Kantrida također vrlo brzo rasprodana, a akcija se unatoč skepsi mnogih pokazala punim pogotkom.


Po svemu sudeći sličan scenarij sprema se i ove godine, Armada bi ove godine mogla napraviti ono što nisu uspjeli ni Dinamo, ni Hajduk, a ni Gent, napuniti do posljednjeg mjesta stadion na kojem će u ulozi domaćina igrati momčad Rijeke. Ovogodišnji spektakl pod legendarnim stijenama ima i posebnu težinu gledajući kroz prizmu Armadina bojkota domaćih utakmica “bijelih” na Rujevici. Silna energija nakupljena tijekom šutnje na sjeveru mogla bi u pozitivnom smislu eruptirati upravo tamo gdje je Armada rođena i odrasla pod satom – na zapadu.


Ulaznice je  moguće kupiti preko sustava mojekarte.hr i u Dallas Music shopu. Cijene ulaznica iznose 30 kuna za sektor D (zapad), 40 kuna za F, E i E 1 (obiteljsku tribinu koja uključuje ulaznicu za dijete u pratnji roditelja), 60 kuna za centralne tribine B i C, te 90 kn za centralnu tribinu A. 




Stigla je informacija da je oko 11 sati i posljednja ulaznica za zapadnu tribinu prodana!