Dalibor Višković

Stvarno je bilo ugodno protiv Rijeke, moji dečki su vidjeli što znači Prva liga…

Denis Frančišković

Ivan Mance i Dalibor Višković uoči početka utakmice u Bujama/Foto D. ŠKOMRLJ

Ivan Mance i Dalibor Višković uoči početka utakmice u Bujama/Foto D. ŠKOMRLJ

Naravno da nas je iscrpila ova utakmica, sada ćemo se dva dana odmoriti i petak naći na treningu pred odlazak u Hreljin. Skupit ćemo snage i vjerujem protiv Naprijeda odigrati dobru utakmicu - zaključio je Višković kojemu je uoči utakmice zamjenik sportskoga direktora Rijeke Ivan Mance darivao prigodni dres



BUJE Unatoč rezultatu, koji sigurno budi dijametralno suprotne osjećaje, oba su trenera bila zadovoljna nakon bujske predstave. Simon Rožman vidio je koliko mu je širok roster i manevarski prostor, ali i realizatorsku moć svoje momčadi unatoč tome što se radi o četvrtoligašu. Bilo je tu dosta mladih igrača, ali i povratnika. Ali i onih o čijoj kvaliteti ne treba posebno govoriti. Oba su trenera pratila utakmicu cijelo vrijeme na nogama, bilo je puno gestikulacija, podrške i traženja rješenja. Unatoč tome što je je utakmica jako rano izgubila rezultatsku draž.


– Čestitke igračima i hvala navijačima, bio je to lijep praznik nogometa. Mislim da su dečki napravili oni što smo dogovorili. Znači da svaku utakmicu odigramo na naš način. Zadovoljan sam igrom. Pojedinci? Oporavak Mamića i Čolaka? Mene prije svega zanima momčad. Tako funkcioniramo, a dečki su stvarno napravili ono što se od njih očekivalo – rekao je Rožman koji je zadovoljan i startom za kormilom Rijeke. A i poslao poruku navijačima uoči Lokomotive.


– Dobro je uvijek startati pobjedama, ali sigurno će nam trebati još neko vrijeme da se nađemo u svim zamislima koje imamo. Na pravom smo putu, igrači rade svaki dan sto posto. Poruka navijačima? Želimo da dođu i podrže nas protiv Lokomotive. U tom smjeru sve ide. Dečki se stvarno bore za klub i očekujemo jednu dobru utakmicu. Napravit ćemo sve da budemo što bolji na travnjaku. Uz njihovu pomoć možemo do pobjede, u to sam siguran. Zasad mislim da su naši koraci dobri i samo želimo nastaviti tako – zaključio je Rožman.Dalibor Višković želio je da Rijeka bude gost Buja, više nego Hajduk i Dinamo.

– Već sam rekao da sve ovisi o Riejci, ali znate kako je u sportu, uvijek postoji neka mala nada. Meni je drago zbog velike nogometne fešte u Bujama i što je došlo jako puno ljudi. Nama to puno znači. Drago mi je i za moje dečke koji su vidjeli što znači prva liga. Ponekad se o tome nema pravi dojam, poglavito kad se gleda na televiziji. Ovo je za sve nas dobra škola, mi moramo biti najbolji u ligi kojoj jesmo. Zahvaljujem svima na korektnosti i želim Rijeci sve najbolje u daljnjim natjecanjima. Stvarno je bilo ugodno, osim za nas što se tiče rezultata.




Viškovićevu momčad u subotu čeka derbi na Lonji, dvaju ponajboljih četvrtoligaških momčadi.


– Naravno da nas je iscrpila ova utakmica, sada ćemo se dva dana odmoriti i petak naći na treningu pred odlazak u Hreljin. Skupit ćemo snage i vjerujem protiv Naprijeda odigrati dobru utakmicu – zaključio je Višković.