Visoka pobjeda Bijelih

Simon Rožman zadovoljan nakon utakmice: “Dečki su pokazali kvalitetu, ali ovo je tek start”

Portal Novilist.hr

Simon Rožman tijekom utakmice u Bujama/Foto Damir Škomrlj

Simon Rožman tijekom utakmice u Bujama/Foto Damir Škomrlj

Mene zanima samo ekipa i kako mi funkcioniramo, a ne pojedinci. Dečki su napravili ono što se od njih i očekuje, pokazali su kvalitetu - rekao je Rožman nakon utakmice. 



BUJE Nakon visoke pobjede u Kupu Hrvatske protiv Buja, trener Bijelih Simon Rožman zadovoljan je još jednom pobjedom, ali naglašava kako je to tek start.


– Mene zanima samo ekipa i kako mi funkcioniramo, a ne pojedinci. Dečki su napravili ono što se od njih i očekuje, pokazali su kvalitetu – rekao je nakon utakmice Rožman.


– U dvije utakmice dvije pobjede? Sigurno je dobro da smo ovako počeli, ali mi idemo dalje, sigurno ćemo još neko vrijeme morati “hvatati” sve zamisli koje imamo, ali smo na pravom putu.





Igrači rade svaki dan sto posto i mislim da je start dobar.


U nedjelju Rijeka na Rujevici dočekuje trenutno šestu momčad lige – Lokomotivu, a to će ujedno biti i prva domaća utakmica na kojoj će Armada bodriti svoj klub nakon prekida bojkota. 


– Želio bih da nas svi dođu podržati u ovom pravcu kojime idemo. Dečki se bore za ovaj klub i mislim da će biti jedna neizvjesna i dobra utakmica, a mi ćemo se potruditi da sadržaj na terenu bude što bolji i siguran sam da uz njihovu pomoć možemo ići ovim pravcem kojime smo sada krenuli – zaključio je trener Rijeke.