Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. prosinca 2019.
Karneval na Rujevici

Pustili u slobodnu prodaju sjever želeći počastiti navijače zbog maškara!?

Pustili u slobodnu prodaju sjever želeći počastiti navijače zbog maškara!?
Pustili u slobodnu prodaju sjever želeći počastiti navijače zbog maškara!?
Autor:
Objavljeno: 12. veljača 2019. u 14:36 2019-02-12T14:36:00+01:00

Napominjemo kako ova pogodnost za kupovinu ulaznica nije pokrenuta s namjerom da se ikoga ošteti na bilo kakav način već naprotiv, s ciljem da se pruži jedna dodatna pogodnost našim navijačima tijekom trajanja karnevalskih dana, poručili su s Rujevice

RIJEKA Iz riječkoga prvoligaša su reagirali na priopćenje Armade sljedećim priopćenjem objavljenim na klupskim internet stranicama:

"Drage navijačice i navijači, zbog pojačanog interesa za ulaznicama za predstojeću utakmicu kao i zbog primjedbi dijela navijača zbog promjene uvjeta prodaje odnosno povoljnijih cijena određenih ulaznica donosimo vam dodatno pojašnjenje;

HNK Rijeka, kao i svake godine, obilježava dane karnevala i tom prigodom časti svoje navijače.

Tijekom ovogodišnjeg karnevala igraju se dvije domaće utakmice, Jadranski derbi 16.veljače i Derbi della Učka 1. ožujka.

Kako za Jadranski derbi i inače vlada pojačan interes i u redovnoj prodaji se ulaznice za istočnu tribinu rasprodaju već u prvim danima, karnevalski popust u ovom slučaju vrijedi za sjevernu umjesto za istočnu tribinu kako je to uobičajeno.

Za ove utakmice HNK Rijeka će uplatiti polovicu iznosa cijene za svaku prodanu ulaznicu i to kako smo već rekli, za Jadranski derbi za sjevernu tribinu te za utakmicu s Istrom za istočnu tribinu.

Napominjemo kako ova pogodnost za kupovinu ulaznica nije pokrenuta s namjerom da se ikoga ošteti na bilo kakav način već naprotiv, s ciljem da se pruži jedna dodatna pogodnost našim navijačima tijekom trajanja karnevalskih dana."

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.