Iščekivani nogometni spektakl

Prodaja ulaznica za drugo izdanje Povratka na Kantridu kreće sutra

P. N.

Ovako je to izgledalo prošle godine protiv Maribora/Foto Arhiva NL

Ovako je to izgledalo prošle godine protiv Maribora/Foto Arhiva NL

Vjerni navijači moći će ih nabaviti putem sustava mojekarte.hr te u Dallas Music shopu



 


Ulaznice za željno iščekivani nogometni spektakl kreću u prodaju već sutra, 18. rujna, a vjerni navijači moći će ih nabaviti putem sustava mojekarte.hr te u Dallas Music shopu.


Cijena ulaznice iznosi 30 kn za sektor D, 40 kn za F, E i E 1 (obiteljsku tribinu koja uključuje ulaznicu za dijete u pratnji roditelja), 60 kn za centralne tribine B i C te 90kn za centralnu tribinu A.




Povratak na Kantridu će osim same utakmice obilježiti i brojni popratni sadržaji pa će tako veselje povodom ponovnog istrčavanja HNK Rijeke na teren Kantride trajati puno više od 90 minuta.


Ulicama grada koji teče već se tjednima priča o jedinstvenom sportskom događaju kojeg svi s nestrpljenjem očekuju. Sudeći po prošlogodišnjoj rekordno brzoj prodaji ulaznica, za vjerovati je kako će i ove godine stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta.


HNK Rijeka zaigrat će s HŠK Zrinjski iz Mostara, a ne sumnjamo da će igra s dostojnim protivnikom i ove godine stvoriti atmosferu koja priliči nogometu pod legendarnim stijenama!