Rujevica spremna

PRIJELAZNI ROK NIJE GOTOV Juričić: ‘Ako ode Maleš, angažirat ćemo još jednog veznjaka’

Ivan Volarić

Stalno imamo vijesti da će se Malešov transfer dogoditi sutra... Vjerujem da će se dogoditi, ali u nogometu se nikad ne zna.



Sportski direktor »bijelih« Srećko Juričić mogao bi se vrlo brzo ponovo pojaviti pred novinarima na Rujevici na predstavljanju nove igračke prinove. To doduše ovisi o raspletu situacije s Matom Malešom koji još nije realizirao svoj transfer u Kinu.


– Stalno imamo vijesti da će se Malešov transfer dogoditi sutra… Vjerujem da će se dogoditi, ali u nogometu se nikad ne zna. Naravno da ćemo reagirati ukoliko Maleš ode – kazao je Juričić koji na stolu ima nekoliko otvorenih slučaja.


Matej Jelić, Tomislav Gomelt i Jason Davidson trojica su igrača na koje trener Matjaž Kek nije računao još jesenas, a vrlo upitno je i da li će ih povesti na pripreme u Portugal. Na Rujevici bi se rado riješili tri ugovora koja opterećuju budžet, a ni na koji način ne pridonose na terenu.




– Trenutno nema nikakvih novosti u vezi tih igrača. Najvažnije je da oni treniraju i postanu dio ekipe, a onda ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati. Ne bih želio da su unaprijed otpisani – kazao je Juričić.


Na Rujevici su u potrazi i za novim sredinama za dvojicu nigerijskih napadača – Theophillusa Solomona i Goodnesa Ajayija. Obojica su zaključila šestomjesečne posudbe, Solomon u »Partizanu«, a Ajayi u izraelskom prvoligašu »Ashkelonu«.