Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. siječnja 2020.
Armadina poslastica

Nogometaši Zrinjskog danas u Opatiji, spektakl će uveličati i klupske legende

Armada u subotu priprema posebnu koreografiju uz uobičajeni pirotehnički šou/Foto Arhiva NL
Armada u subotu priprema posebnu koreografiju uz uobičajeni pirotehnički šou/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 9. listopad 2019. u 13:46 2019-10-09T13:46:00+02:00

Armada iznova priprema svoju koreografiju, nešto opet zanimljivo. Naravno, uz nešto pirotehnike i nešto još neviđeno. Sve ide svojim tijekom i mislim da će oni koji dođu biti jako zadovoljni. Ono što je stvarno ugodno iznenadilo je anažiranost Rijekasporta, njima idu sve pohvale na uređenju stadiona, dosta je toga obojano, očišćeno i uređeno tako da je stvarno lijepo doći na Kantridu - kaže Vedran Babić, ispred organizatora, agencije Inspiro Lab.

RIJEKA Reprezentativna stanka bacit će hrvatski klupski nogomet sljedećih dana u drugi plan, no to ne znači da će sve utihnuti. Naprotiv, kad je riječ o HNK Rijeka bit će možda i zanimljivije i atraktivnije nego kad se u pitanju i neke domaće utakmice na Rujevici. Klub navijača Armada kao glavni inicijator i organizator privodi završne pripreme za drugi »Povratak na Kantridu« i novi spektakl pod stijenama. Subota će na kultnoj Kantridi biti u znaku mnoštva događanja na travnjaku i van njega, druženja i evociranja uspomena, a sve će kulminirati utakmicom prvih momčadi Rijeke i Hrvatskog športskog kluba Zrinjski, šesterostrukog osvajača naslova prvaka Bosne i Hercegovine.

- Najnovija vijest vezana je i uz odigravanje utakmice veterana Rijeke i Zrinjskog. Naša je momčad prije nekoliko godina bila u Mostaru i hvalevrijedna tradicija se nastavlja. Ta će se utakmica igrati u subotu u 17 sati na pomoćnom igralištu jer želimo sačuvati glavni travnjak za utakmicu večeri - kaže Vedran Babić, ispred organizatora, agencije Inspiro Lab.

Armada kup

No, sve će početi puno ranije, jutarnjim Armada kupom s početkom od 9.30 sati, također na pomoćnom igralištu Kantride.

- Igrat će navijačke momčadi iz različitih kvartova Rijeke, a proglašenje pobjednika bit će za vrijeme utakmice seniora koja počinje u 19 sati. Zanimljivo je da nogometaši Zrinjskog već danas dolaze na Kvarner, bit će smješteni u Opatiji, a i redovito će trenirati na igralištu Lovrana. Oduševljeni su svim ovim događanjima i jedva čekaju doći - dodaje Babić.

Bit će zanimljivo i nadahnuto opet i na tribinama, posebno u režiji Armade koji na ovakvim priredbama ponudi iznova nešto novo i atraktivno.

- Armada iznova priprema svoju koreografiju, nešto opet zanimljivo. Naravno, uz nešto pirotehnike i nešto još neviđeno. Sve ide svojim tijekom i mislim da će oni koji dođu biti jako zadovoljni. Ono što je stvarno ugodno iznenadilo je anažiranost Rijekasporta, njima idu sve pohvale na uređenju stadiona, dosta je toga obojano, očišćeno i uređeno tako da je stvarno lijepo doći na Kantridu - zaključuje Babić.

Badurina i Fiesta

I ovog puta himna grada koji teče Najdraža Rijeko u izvođenju Damira Badurine, autora i izvođača, bit će sastavni dio priredbe.

- Velika mi je čast nastupiti na legendarnom stadionu, za svoj klub i pred brojnim navijačima. Zaista je lijepo biti dio ove prekrasne priče koja budi sjećanja ana neka prošla vremena. Jednostavno, treba doći na Kantridu i oživjeti te emocije - kaže Badurina koji je nastupiti na početku, a grupa Fiesta na kraju priredbe ispod B tribine.

Ostalo još nešto malo ulaznica za centralne tribine kao i za VIP lože čiji prihod ide u humanirane svrhe, odnosno za Dječju bolnicu Kantrida. Ulaznice će se moći kupiti i na stadionu u subotu od 15 sati, a do tada putem sustava mojekarte.hr ili u Dallas music shopu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.