Zahvala

Mance vjeruje u još veću Rijeku: ‘Damir Mišković je najuspješniji predsjednik u povijesti Kluba’

Denis Frančišković

Foto Nel Pavletić / PIXSELL

Foto Nel Pavletić / PIXSELL



HNK Rijeka zahvalila je svima koji su uveličali Noć Rijeke na Kukuljanovu. Prijateljima kluba, sponzorima, medijima… Cijeloj obitelji onih koji vole klub.


– Moram zahvaliti i svima onima koji su srce, duša i tijelo kluba, a to su ljudi koji rade u njemu, stvaraju njegovu viziju, od zaposlenika na porti do onih u sportskom segmentu – rekao je Luka Ivančić, direktor Rijeke. – Hvala svim igračima, stožeru, Srećku Juričiću te svim odjelima, ticketingu, onima koji brinu o članstvu…


Simonu Rožmanu želimo da nastavi u ritmu zadnje tri utakmice. Hvala i svim novinarima i medijima, i onima čija nas konstruktivna kritika čini da budemo još bolji.




Na Noći Rijeke i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora, zahvalio je Miškoviću što odražava Rijeku na visokoj razini.


– O ljudima najviše govore njihova djela i rezultati. A Mišković je nauspješniji predsjednik u povijesti kluba. Vjerujemo da će Rijeku učiniti još većom. Moramo se zahvaliti i našim veteranima koji su nam jako bitni. Oni su nam prava i konstanta kritika, nisu samo oporba kao i u drugim klubovima. Tu je i naša Akademija, stvarana od Stilinovića do Flege, imamo igrače koji će u bliskoj budućnosti nositi dres prve momčadi Rijeke – rekao je Mance.