Bivši protiv bivših

MARIO GAVRANOVIĆ: Protiv Rijeke smo favoriti, ako odigramo kao na Rujevici sigurno ćemo slaviti

P. N.

Mario Gavranović je prije dvije godine podigao pokal u dresu Rijeke/Foto Arhiva NL

Mario Gavranović je prije dvije godine podigao pokal u dresu Rijeke/Foto Arhiva NL

Pokazali su Riječani i u ligi da su ozbiljan suparnik, ako ne iskoristiš šanse koje stvoriš, u jednoj se utakmici može svašta desiti - rekao je bivši napadač Rijeke.



ZAGREB Mario Gavranović riješio je svojim pogocima posljednja dva finala Kupa. Prvo je zabio za Rijeku protiv Dinama u Varaždinu, a prošle sezone donio je “modrima” Rabuzinovo sunce u sudaru s Hajdukom.


– Istina, u zadnje dvije godine finala Kupa imao sam tu sreću da sam ja riješio pobjednika svojim golovima. Prov u Rijekinu dresu protiv Dinama, a onda prošle godine za Dinamo protiv Hajduka. A da, i Hajduk mi leži, radujem se tim utakmicama. Ali važno da mi pobijedimo, a ako ja opet budem igrač odluke, naravno da će mi biti drago – rekao je napadač Dinama za Sportske novosti.


– Od početka sezone govorio sam da je Rijeka iza nas i dalje najbolja momčad u Hrvatskoj. Ta je razlika u ovoj sezoni veća nego zadnjih godina, ali finale Kupa je posebno. Pokazali su Riječani i u ligi da su ozbiljan suparnik, ako ne iskoristiš šanse koje stvoriš, u jednoj se utakmici može svašta desiti. Znamo da smo favoriti, ali moramo to pokazati na terenu. Ako odigramo kao na Rujevici, siguran sam da ćemo mi na kraju slaviti – poručio je za SN bivši napadač Rijeke.