Kondicijski stručnjak

MARANZA SE OPROSTIO Nije objasnio zašto odlazi: ‘Riječku priču ću uvijek čuvati u srcu’

Ivan Volarić

vala Armadi i svim navijačima, dali su nam veliku energiju i zato smo ostvarili ove velike rezultate – rekao je iskusni talijanski stručnjak 



Ugo Maranza oprostio se od »Rijeke« na službenim internetskim stranicama.


Talijanskom kondicijskom stručnjaku, koji ima nemale zasluge u svim klupskim rezultatima u proteklih pet i pol godina (stigao je u klub još dok je trener bio Elvis Scoria), naprasno je prekinut ugovor ove zime pod čudnim okolnostima i još čudnijim objašnjenjima.


– Sretan sam i ponosan što sam radio u klubu. Bila je to priča koju ću, kao trener i osoba, zauvijek čuvati u srcu. Hvala klubu što mi je dao ovu priliku. Hvala svim ljudima u klubu jer su napravili sve da se osjećam kao kod kuće. Hvala Armadi i svim navijačima, dali su nam veliku energiju i zato smo ostvarili ove velike rezultate – rekao je iskusni talijanski stručnjak na klupskim internet stranicama, a nakon što je izbjegao svoju stranu priče iznijeti u medijima.




Na njegovo mjesto »uskočio« je dosadašnji trener rehabilitator Luka Brkljača, čiji dio posla će preuzeti kadar iz škole Aris Naglić.