HNK Rijeka se vraća kući...

KINEZI GRADE NOVU KANTRIDU Doznajemo da se pismo namjere potpisuje već u petak

Denis Frančišković

Foto: M. GRACIN

Foto: M. GRACIN

Od dolaska u klub aktualna uprava ulaže znatne napore kako bi se ispunili uvjeti da se HNK Rijeka vrati na povijesnu lokaciju svog stadiona. O rezultatima ovih nastojanja javnost će biti pravodobno obaviještena, priopćio je klub



RIJEKA Prodaja HNK Rijeka, pronalazak strateškog partnera, izgradnja novog stadiona… Miks je to premisa i teza koje se posljednjih dana provlače medijskim prostorom kad je u pitanju riječki nogometni prvoligaš. I navode na različite konkluzije…


A kad se još u cijelu priču upletu Kinezi ili Arapi jasno je da sve poprima drugačije obrise. Dobiva li Rijeka novog starteškog partnera? Ili Vraća se li Rijeka na kultnu Kantridu? Izgleda da niti to nije nemoguća misija. I klub daje do znanja da se nikad nije odustalo od projekta “nove Kantride”.


“Predstavnici tvrtke Stadion Kantrida d.o.o. koja upravlja sportskom infrastrukturom koju koristi HNK Rijeka kao i predstavnici kluba, kako smo to već u više navrata naglašavali, intezivno razgovaraju s potencijalnim investitorima o izgradnji stadiona na Kantridi.




Od dolaska u klub aktualna uprava ulaže znatne napore kako bi se ispunili uvjeti da se HNK Rijeka vrati na povijesnu lokaciju svog stadiona. O rezultatima ovih nastojanja javnost će biti pravodobno obaviještena – stoji u priopćenju kluba.


 



Bilo kako bilo sljedećih dana možda stignu lijepe vijesti za brojne navijače “bijelih”, posebice onih koji jedino Kantridu smatraju pravim domom HNK Rijeka. Tko zna, možda prvi čovjek kluba Damir Mišković, koliko god su u posljednje vrijeme zategnuti odnosi s dijelom ultrasa, ispuni san svima onima kojima je Kantrida u srcu. 


Prema posljednjim informacijama, koje smo dobili iz krugova bliskih Vladi RH, u petak bi trebalo biti potpisano pismo namjere za ovaj projekt čime bi dugo sanjana ideja bila još bliže realizaciji.


Foto: M. GRACIN


Foto: M. GRACIN