Presica uoči Gorice

Igor Bišćan u iščekivanju Murića prisiljen na značajne promjene u sastavu

Denis Frančišković

Luka Capan i Igor Bišćan/Foto D. FRANČIŠKOVIĆ

Luka Capan i Igor Bišćan/Foto D. FRANČIŠKOVIĆ

Situacija je takva da ćemo i ovaj put morati mijenjati, igrače i pozicije. Situacija je složena, ali nastojat ćemo složiti što bolju ekipu koja će odigrati kvalitetnu utakmicu - istaknuo je trener Igor Bišćan na presici uoči nedjeljnog ogleda.



RIJEKA Nogometaši Rijeke u nedjelju (17.30 sati) odrađuju prvo kolo nastavka prvenstva, na Rujevicu stiže Gorica, svojevrsni hit polusezone. Riječani susret dočekuju bremeniti problemima, Gorgon je još uvijek out, Raspopović je izgubljen za duže razdoblje, Pavelić još nije dovoljno spreman, a Čolak i Punčec imaju žute kartone.


– Situacija je takva da ćemo i ovaj put morati mijenjati, igrače i pozicije. Raspopović? Situacija nije dobra, dobio je rezultate nalaze i neke prve prognoze su da neće moći igrati najmanje dva mjeseca. Vidjet ćemo kakva je situacija s Pavelićem, zglob stvara probleme i jednostavno treba pobijediti tu granicu bola. Teško se vratiti na prijašnje stanje, biti stabilan u duelima… Situacija je složena, ali nastojat ćemo složiti što bolju ekipu koja će odigrati kvalitetnu utakmicu – istaknuo je trener Igor Bišćan.


Iako su u klubu (ne)očekivano dosta škrti u informacijama, kuloarski se može saznati da je Rijeka vrlo blizu potpisa s Robertom Murićem. Transfer je navodno u fazi finiširanja i ne bude li nekog neočekivanog raspleta Murić će početkom tjedna biti predstavljen riječkoj javnosti.




Murić u Rijeku dolazi kao slobodan igrač iz druge momčadi Brage koja je na službenim stranicama objavila da raskida ugovor s 22-godišnjim napadačem. Murić je 2014. iz Dinama otišao u Ajax iz kojeg je uslijedila kratkotrajna posudba u Pescaru, a potom u Bragu nakon što se nije nametnuo. Suigrači njegovog godišta redom ističu da se radi o velikom potencijalu i igraču koji igra na poziciji polušpice ili krilnih napadača.