Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
27. veljače 2020.
Vijest s Rujevice

IVAN MANCE: Rijeka će tijekom dana dobiti trenera s velikim srcem, hrabrošću i znanjem

Ivan Mance/Foto Arhiva NL
Ivan Mance/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 23. rujan 2019. u 11:32 2019-09-23T11:32:33+02:00

Igor je u petak ujutro nazvao mene Damira i Srećka, te rekao svoju definitivnu odluku. Naravno, mi smo izgubili određeno vrijeme da ga probamo uvjeriti da to ne radi, međutim kako je on karakterna čovjek koji kada nešto kaže to i napravi, tu nije bilo povratka. Imali smo tri dana da pripremimo teren uz naravno Igorovu dozvolu - rekao je Mance u eter Radio Rijeke

RIJEKA Ivan Mance, zamjenik sportskoga direktora Rijeke, gostovao je u kultnoj radijskoj emisiji "Pod stijenama Kantride" i potvrdio da će bijeli do kraja dana dobiti nasljednika Igora Bišćana.

- Igor je u petak ujutro nazvao mene Damira i Srećka, te rekao svoju definitivnu odluku. Naravno, mi smo izgubili određeno vrijeme da ga probamo uvjeriti da to ne radi, međutim kako je on karakterna čovjek koji kada nešto kaže to i napravi, tu nije bilo povratka. Imali smo tri dana da pripremimo teren uz naravno Igorovu dozvolu jer ne bi nikada njemu htjeli raditi iza leđa. Danas u tijeku dana ćemo reagirati i pretpostavljam imati novoga trenera Rijeke.

Koliko ima istine da u Rijeku ponovo stiže trener iz Slovenije ili da se na klupu vraća Nenad Gračan?

- Ne bih to komentirao. Ima puno dobrih trenera u Hrvatskoj i susjedstvu. Trener je ključna osoba u funkcioniranju jednog kluba i nije lako pronaći nekoga s riječkim karakterom kakvoga su imali Bišćan i prije njega Matjaž. Kroz sve ove godine dokazali smo da se možemo snaći i u ovakvim situacijama, odnosno da znamo reagirati kada se problem dogodi.

Kada možemo očekivati predstavljanje novoga trenera?

- Nadam se da ćemo uspjeti do sutra završiti te stvari i da će novi trener voditi momčad protiv Buja. Možda je to neuobičajeno, ali taj detalj pokazuje da ćemo dobiti trenera s velikim srcem, velikom hrabrošću i znanjem koji će nam Rijeku staviti tamo gdje želimo.

I s velikim organom kojega ne spominjemo u eteru...

- Nisam to želi govoriti ha, ha... -  rekao je između ostaloga zamjenik sportskoga direktora Rijeke u razgovoru s kolegom s Radio Rijeke Robertom Ferlinom.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.