Odlazi besplatno

IVAN MANCE: Čanađiji smo ispunili želju da ode u Belupo, bio je dobri duh svlačionice

Denis Frančišković

Ivan Mance/V. KARUZA

Ivan Mance/V. KARUZA

Zasad nema drugih novosti po pitanju prijelaznog roka. Ako baš bude potreba da reagiramo, reagirat ćemo. No, u ovom trenutku ne razmišljamo da ćemo morati raditi još nešto po pitanju prijelaznog roka - zaključio je Mance



RIJEKA Dario Čanađija više nije igrač Rijeke, veznjak “bijelih” potpisao je za Slaven Belupo nakon što je dobio “čiste papire” na Rujevici. Vijest nije toliko iznenađujuća koliko je s brzim raspletom. Naime, Dario je posljednje dvije utakmice protiv Belupa i Gorice odigrao u novoj ulozi, na mjestu polušpice i zadovoljio Bišćanove ukuse. No, razloge treba tražiti puno ranije, uoči odlaska u Portugal kada je igrač iskazao želju da nastavi karijeru negdje drugdje, očito nezadovoljan onim što mu nudi Rijeka nakon isteka ugovora krajem lipnja.


– Čanađija je novi igrač Slaven Belupa. Zahvaljujemo Dariju, kao igraču i čovjeku. Moraju svi biti svjesni da je u onoj sezoni kada smo osvajali naslov bio jedan od dobrih duhova svlačionice i nekakva “Katica za sve”. Odlučili smo izaći ususret i ispunit mu želju da ide prema Slaven Belupo. Slaven je korektan, gospodski klub s kojim smo se brzo dogovorili. Čanađiji želimo puno sreće u svim utakmicama, osim protiv Rijeke – rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora na jučerašnjoj “pressici”.


Zasad nema drugih novosti po pitanju prijelaznog roka.




– Ako baš bude potreba da reagiramo, reagirat ćemo. No, u ovom trenutku ne razmišljamo da ćemo morati raditi još nešto po pitanju prijelaznog roka – zaključio je Mance.