Neprofesionalno ponašanje

Gosti kluba zasuti predmetima nakon golova bijelih

Ivan Volarić

Kada su Riječani postigli pogotke,  gostujući navijači su  skočili i proslavili taj trenutak što temperamentni Grci očito nisu mogli podnijeti pa su neki od njih, osim verbalno,  pokušali dobacivanjem plastičnih čaša i ostalih predmeta, utišati radost navijača »Rijeke«



Utakmica na Olimpijskom stadionu ipak nije protekla bez incidenata. Naime, dio članova Uprave i gostiju kluba bio je smješten u VIP loži, a dio na glavnoj tribini, praktički pomiješan s domaćim navijačima.


Kada su Riječani postigli pogotke,  gostujući navijači su  skočili i proslavili taj trenutak što temperamentni Grci očito nisu mogli podnijeti pa su neki od njih, osim verbalno,  pokušali dobacivanjem plastičnih čaša i ostalih predmeta, utišati radost navijača »Rijeke«.


Bilo je tu i žena i djece. Na kraju su morali intervenirati redari i policija, a dio navijača »Rijeke« prebacili su u VIP lože kako bi se spriječio novi incident.




Inače, ni grčke kolege novinari se nisu baš proslavili svojim ponašanjem. Svaku, ali  baš na svaku uzbudljiviju situaciju reagirali su lupanjem šakama po stolu, galamom, šutanjem stolica nogom…


Netko će reći da je to dio njihova temparementa, no u prvom redu je riječ o neprofesionalnom ponašanju.