Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1n
Sutra: 7° 7° 1n
28. veljače 2020.
Noel Bilić potpisao

ČUDO OD DJETETA Rijeka potpisala trogodišnji profesionalni ugovor s jednim od najvećih talenata HR-nogometa

Noel Bilić/www.nk-rijeka.hr
Noel Bilić/www.nk-rijeka.hr
Autor:
Objavljeno: 24. srpanj 2019. u 13:21 2019-07-24T13:21:56+02:00

Rijeka je prepoznala talent pulskog ofenzivca (desno krilo) Noela Bilića i potpisala trogodišnji profesionalni ugovor sa 16-godišnjim igračem koji slovi za jednog od najvećih talenata hrvatskog nogometa. Biliću se već nekoliko godina proriče sjajna budućnost i Rijeka je sigurno povukla dobar potez posebno ako će uživati razvojni tretman kakav je neophodan da bi taj silan potencijal jednoga dana došao do izražaja. 

RIJEKA Dobre vijesti lansirali su s Rujevice na svojim službenim stranicama. Rijeka je prepoznala talent pulskog ofenzivca (desno krilo) Noela Bilića i potpisala trogodišnji profesionalni ugovor sa 16-godišnjim igračem koji slovi za jednog od najvećih talenata hrvatskog nogometa. Biliću se već nekoliko godina proriče sjajna budućnost i Rijeka je sigurno povukla dobar potez posebno ako će uživati razvojni tretman kakav je neophodan da bi taj silan potencijal jednoga dana došao do izražaja. Noel je ove godine dobio priliku trenirati s prvom ekipom uoči početka sezone.

- Ugovor je potvrda da sam na pravom putu i da dobro radim. Kada sam dobio poziv da treniram s prvom ekipom bio sam jako sretan, posebice što sam u to vrijeme još trenirao i igrao za kadete tako da je za mene bila velika čast dobiti takvu priliku. Sve je dosta brže, teže i zahtjevnije. To je za mene bilo odlično iskustvo i mislim da sam dosta napredovao i prije svega dobio priliku vidjeti kako je raditi s prvom ekipom. Naravno, nadam se da ću u budućnosti ponovo biti dio prve ekipe, za to treniram i radim - rekao je Bilić za klupske internet stranice i nastavio: 

- Sjajno je bilo raditi trenerom Bišćanom, pohvalio me je za sve dobro što sam napravio, ali i naravno ispravio kada sam griješio.  Suigrači su mi stalno davali podršku i savjete - ustvrdio je Noel koji je u Rijeku stigao iz Pule gdje je počeo svoj  nogometni put s pet i pol godina.

- Počeo sam igrati nogomet u klubu Pula ICI, zatim sam prešao u Istru i tamo sam igrao do početka prošle sezone kada sam stigao u Rijeku. Mislim da je to bio odličan potez i poticaj za moju karijeru - rekao je mladi nogometaš koji je oduševio već u prvom nastupu.

- Leo Messi. To je jednostavno tako, on mi je uzor otkad sam počeo - rekao je Noel koji se u Rijeci ujedno školuje za komercijalista. - Uživam u Rijeci, ali nemam baš previše slobodnog vremena . Treninzi i školske obaveze mi uglavnom ispune dan. Za vrijeme ljetne pauze sam otišao u Pulu, malo na odmor i kupanje i onda povratak obavezama - poručio je daroviti pulski krilni napadač.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.